Baiatul care s-a nascut in ocean

Click here for the English version of the story. Cu mare place va prezint un nou scriitor de primul rang, Sebastian Bangs, cu varsta de 5 ani. Aceasta poveste a fost scrisa de el in ultimele zile, cu redactare usoara de mine.

Doua balene au venit la copilul care s-a nascut in ocean. Baiatul a urcat pe balene si s-a dus la un loc secret in ocean balenelelor. L-au dus la un loc unde erau monede de aur.

Balenele i-au spus, “La revedere!” copilului care s-a nascut in ocean! Copilul a revenit la tarm. Copilul a fost invitat acasa la balene si era foarte speriat pentru ca credea ca balenele vor sa-l manance, dar nu erau asa de rele. Familia balenelor a crezut ca acest copil arata ca el e e prietenul nostru care s-a nascut in ocean.

Baiatul care s-a nascut in ocean avea o prietena pe care o cauta. Baiatul care s-a nascut in ocean a gasit-o pe prietena lui. Era pe partea cealalta a oceanului si doua balene care erau prietenele baiatului au spus ca s-a facut o noua casa pentru baiatul care s-a nascut in ocean. Si a stat acolo cu prietena pe care o cauta.

Niste serpi au vrut sa-l manance. Serpii au vrut sa-l puna in inchisoare. Si inchisoarea era un cuptor. Si serpii l-au pacalit pe baiat care s-a nascut in ocean. El credea ca cuptorul era perna lui unde se culca, dar era cuptorul. Serpii au facut foc in cuptor. Si l-a lovit foarte tare pe baiat care s-a nascut in ocean.

Cele doua balene au venit sa-l salveze. Si l-au salvat pe baiat care s-a nascut in ocean. Si l-au adus unde era prietena lui pe marginea oceanului. Si a jucat cu prietena lui.

Dupa aia cerul s-a schimbat in nori si erau multi serpi care erau facuti din curent electric. Serpii au vrut s-o manance pe prietena baiatului care s-a nascut in ocean. Si au venit balene de foc si serpii si balenele au vrut sa se distruge unii pe altii. Baiatul care s-a nascut in ocean a fugit cu prietena lui.

Dupa aia au vazut serpii din curent electric si balenele de foc si balenele cele doua. Balenele au batut pe serpi. Universul oceanului era salvat.

Dar mai erau niste serpi care au spus balenelor de foc, “Nu puteti strica planurile noastre!”

Si cele doua balene si balenele de foc si prietena si baiatul care s-a nascut in ocean au mers acasa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s